<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=267448967019753&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
Mainimage Effectplan

Effectplan

Effectplan muodostaa Qlikin kanssa erinomaisen ja helppokäyttöisen liiketoiminnan suunnittelu- ja budjetointiratkaisun. Effectplan -ratkaisu sopii erinomaisesti yrityksille, joille Excel-budjetointi on liian kevyt, mutta perinteiset budjetointijärjestelmät ovat liian raskaita.

Budjetti ja ennuste

Effectplanin käyttöönotto on nopeaa ja sen avulla on helppo hallita budjetointi- ja suunnitteluprosessia sekä laatia budjetteja ja ennusteita. Lähtökohta on, että asiakas voi itse luoda ja ylläpitää omia budjetointimalleja sekä samanaikaisesti hallita rajoittamatonta määrää eri versioita ja skenaarioita budjetista ja suunnitelmista.

Työnkulku (workflow)

Effectplanin visuaalisen esitystavan saadaan täydellinen kuva työnkulusta budjetointiprosessista sekä budjettiversion hyväksymisprosessista (käynnissä-hyväksytty-hylätty). Effectplan tarjoaa täydellisen läpinäkyvyyden budjetointiprosessiin ja budjetoitavaan tietoon käyttäjille sekä ylläpitäjille. Helppokäyttöisen prosessin avulla budjetointivastuussa oleville henkilöille jaetaan oikeat roolit, vastuut ja valtuudet. Prosessia voidaan kontrolloida kalenterilla, jossa sovittujen päivien jälkeen lähetetään muistutukset tehtävistä. Näin työprosessi pysyy tehokkaana ja aikataulun mukaisena.

 

Lue lisää Effectplanista täältä >

Käyttöliittymä

Effectplanissa on helppo ja käyttäjäystävällinen web-pohjainen käyttöliittymä. Effectplan on vuorovaikutteinen ratkaisu, jossa voit lisätä kommentteja talousarviosta tietylle riville tai solulle. Ohjelmisto tuo ja näyttää kaikki kommentit näkyvästi esille siten, että käyttäjän on mahdollista vastata kommentteihin suoraan käyttöliittymällä, lähettää kommentit sähköpostilla tai liittää kommentteihin liitetiedostoja. Lisäksi Drag and Drop – ominaisuus tekee käyttöliittymästä helpomman ja sujuvamman, säästäen aikaa ja rahaa.

 


Ota yhteyttä

Kysy lisää tarjoamistamme ratkaisuista.

Avaa lomake

Ota yhteyttä