<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=267448967019753&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Konsultointi

Konsultointipalvelumme pitävät sisällään Qlik-ratkaisujen ja sitä tukevien tuotteiden ympäristöjen suunnittelu-, asennus-, testaus- tai sovelluskonsultointipalveluita. Qlik-palveluiden lisäksi tuotamme asiakkaillemme lisäarvoa budjetointiin, ennustamiseen ja paikkatietoon liittyvillä konsultaatiopalveluilla.

Sovelluskonsultoinnissa toteutetaan Qlik-ympäristöön asiakkaan toiveiden mukaisia QlikView ja Qlik Sense sovelluksia, jotka auttavat asiakasta kehittämään omia liiketoimintaprosessejaan. Konsultointipalvelut sisältävät yleensä lähdetiedon poiminnan, tarvittavien tietokantayhteyksien rakentamisen, scriptin luomisen sekä sovelluksen ulkoasun suunnittelun ja toteutuksen.

QlikView´n ja Qlik Sensen käyttöönotto on radikaalisti helpompaa ja nopeampaa verrattuna perinteisiin OLAP-projekteihin.

Infrastone Oy on Qliktech:n Solution Provider -kumppani. Olemme suorittaneet kaikki Solution Provider -kumppanilta vaadittavat sertifikaatit:

  • QlikView Application Development Combination Certification
  • QlikView Professional Certification
  • QlikView Server & Publisher Enterprise
  • QlikView Support Certification for Partners
  • Qlik Sense Business Analyst Certification
  • Qlik Sense Data Architect Certification
  • Qlik Sense System Administrator

HelpDesk-Palvelut

Meille on tärkeää, että asiakkaamme saavat joka hetki täyden hyödyn investoinnistaan. Tarjoamme asiakkaillemme suomenkielisen tuen toimistoajan puitteissa puhelimitse sekä sähköpostitse.


Ohjelmistojen ylläpitokäytäntöön kuuluu HelpDesk-palvelut ja versioiden päivitys. Jos asiakkaalla on voimassa oleva ylläpitosopimus, uusimmat ohjelmistot voi päivittää maksutta. Reagoimme tukipyyntöihin yhden arkipäivän kuluessa, usein kuitenkin paljon nopeammin. Infastone Oy on tuen 1.linja ja noudatamme Ylläpitopalveluissa päämiestemme määrittelemää ylläpitokäytäntöä.

HelpDeskin yhteystiedot:

Tehokkain tapa ongelmatilanteissa on sähköposti.

helpdesk@infrastone.fi

Infrastonen Oy tuki- ja ylläpitosopimuksen piirissä olevien QlikView-asiakkaiden palvelunumero:

Puh. +358 40 4801 088


Koulutus

Infrastone Oy on sertifioitu kouluttaja, jolla on pitkä kokemus asiakkaidemme koulutuksesta. Opastamme asiakkaamme edustavien ohjelmistojen käyttöön niin loppukäyttäjän kuin pääkäyttäjän näkökulmasta.

Qlik-kurssit on tarkoitettu järjestelmän pää- ja tehokäyttäjille sekä ylläpitäjille. Järjestämme räätälöidyn koulutuksen asiakkaille, jos koulutettavia on vähintään viisi. Yksittäiset koulutettavat voivat käydä QlikView´n ja Qlik Sensen osalta Qliktech Finland Oy:n järjestämässä koulutuksessa.

Loppukäyttäjien koulutustarve on pieni - ja perehdytys toteutetaan pääsääntöisesti projektin yhteydessä. Muiden ohjelmistojen koulutus annetaan aina asiakkaan luona. Kysy lisää koulutuspalveluistamme.