<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=267448967019753&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Infrastone Oy

Suomen kokenein Qlik-kumppani

Infrastone Oy auttaa asiakkaitaan jalostamaan ja visualisoimaan dataa sekä hyödyntämään dataan perustuvaa analytiikkaa. Vuodesta 2003 lähtien, ensimmäisenä Qlik-kumppanina Suomessa, olemme auttaneet reilusti yli sataa asiakasorganisaatiota hyödyntämään jalostettua informaatiota omassa toiminnassaan sekä toimittaneet satoja analytiikkaratkaisuja ja -sovelluksia eri toimialoilla toimivien organisaatioiden liiketoiminnan tarpeisiin.

Infrastone Oy

Infrastone Oy on Suomen pitkäaikaisin ja kokenein Qlik-kumppani (vuodesta 2003). Biztechin 2015 julkaiseman CIO tutkimuksen perusteella Infrastonella on laajin ja tyytyväisin Qlik-asiakaskunta Suomessa.

Asiakas­tyytyväisyys

4.3

Analytiikka­sovelluksia

680

Liikevaihto

2.8 M

Asiakkaita

116

Vuosia

15

Ratkaisut

Autamme yrityksiä tekemään parempia päätöksiä parantamalla läpinäkyvyyttä organisaatioiden toimintaan sekä valjastamalla tietomassat suoraan päätöksenteon tueksi.

Liiketoimintatiedon hallinta (BI)

Qlik Analytics Platformin avulla voidaan nopeasti parantaa organisaatioiden analyyttista kyvykkyyttä ja reagointinopeutta organisaation ja toimintaympäristön muutoksiin. Tämä tapahtuu lisäämällä ymmärrystä mitä organisaation toiminnan kannalta merkityksellisiä asioita tapahtuu (descriptive analytics) ja mistä ne johtuvat (diagnostic analytics).

Edistyksellinen analytiikka ja koneäly

Alteryx täydentää Qlik ratkaisuja tuomalla edistyksellisen analytiikan ja koneälyn (machine learning) hyödyt ratkaisuihin, kun halutaan lisätä ymmärrystä tulevaisuudesta ja tulevaisuuden skenaarioista sekä niihin liittyvistä todennäköisyyksistä. Tämän lisäksi voidaan analysoida ilmiöiden taustalla vallitsevia riippuvuuksia ja hyödyntää tätä edistyksellisen analytiikan avulla saatua tietoa omassa toiminnassa. Tällöin liiketoimintaongelman kannalta keskeistä on ymmärtää mitä seuraavaksi tapahtuu (predictive analytics) tai miten saamme halutun asian tapahtumaan (prescriptive analytics). 

Liiketoiminnan budjetointi ja suunnittelu

Liiketoiminnan ohjauksen kannalta useimmilla organisaatioilla on tarve suunnitella, budjetoida ja johtaa liiketoimintaa talouden ja taloudesta johdettujen tunnuslukujen avulla. Infrastonella on runsaasti kokemusta siitä miten rakennetaan yhtenäinen talouden Qlik kokonaisratkaisu. Effectplan muodostaa yhdessä Qlikin kanssa erinomaisen ja helppokäyttöisen suunnittelu-, budjetointi- ja ennustamisratkaisun.

Johdon työpöydät

Olemme toteuttaneet asiakkaillemme satoja Qlik-sovelluksia aina johdon dashboard-näkymistä yksittäisten tiedonmurusten analysointiin asti. Tarjoamme yrityksille pitkäaikaista ja kestävää kumppanuutta, sekä luotettavia ja testattuja Qlik-ratkaisuja sekä liiketoiminnan ohjaamista tukevia budjetointi –ja ennustamisratkaisuja.

Lue lisää asiakkaistamme ja toteutuksistamme.